Referat af (kort) GL-møde

 

Dato: d. 16. juni kl. 1800 i Reden

Kort nyt fra grupperne

Camelot - Rennerhytterne er blevet renoveret. Det forlyder, at der også snart er et pænt toilet. Prisen er efter renovering 500kr/weekend. Hytterne er to små primitive patruljehytter med plads til 8 personer i hver. Booking kan ske via gruppens hjemmeside; www.camelotspejder.dk

Otterup – Arbejder koncentreret med udviklingsplanerne. Blandt andet snakkes der meget om rollefordeling og forventningsafklaring i ledergruppen.

Sortebrødrene – Varmer op til centerlejrene og sommerafslutning.

Polarstjernen – Knokler med at reparere broen ved Heshøj, den slides hårdt af cykler der drøner rundt i bakkerne. Troppen skal ud og sejle med vikingeskib, og de glæder sig.

Lumby-Stige – Arbejder hårdt med at finde overnatning i forbindelse med deres sommerlejr i KBH. Det er ikke så let at finde et sted til 50 spejdere, som er til at betale. De afholder i den forbindelse jubilæum med deres engelske venskabsgruppe.

Odense Tamburkorps – Tamburkorpset savner spillejobs! Desuden arbejdes i at skaffe både spillere og instrumenter til Brass-band. Tamburkorpset vil meget gerne med på lejren i 2012, men mangler - efter eget udsagn - lidt øvelse i ”det-der-med-rafter”…

Camelot meldte sig straks til at være med på en Øve-Tur!

Sådan! Den snedige fordel ved GL-møderne, er blandt andet at der er mulighed for sparring med de andre GLér  …

Respons på Trops Divi

Der blev talt om Divi i vendinger som; ”godt”, ”fantastisk” og ”sjovere end normalt”! Desuden blev kommenteret, at det nok var lidt hård for de nyoprykkede. En enkelt gruppe havde problemer med at skaffe forældreopbakning til kørsel.

Info fra DC

Undertegnede (Rikke) er blevet ringet op af voksen mand omkring 50år, der gerne vil være spejderleder igen!!! Han er nu sendt til SpejderBent i 5. Odense, da det var tættest på hans bopæl. Det sker altså, at lederne kommer af sig selv…

Eventuelt

Der er åbenbart bøvl med at finde frem til Øghavens webside og udlejer. Flere var blevet kontaktet af unge mennesker der gerne ville ud og ligge i telt, men ikke vidste hvor man skulle henvende sig. Omkring bordet var der dog flere som ikke havde nogen problemer med af finde hverken Øghaven – eller Laurids.

Vi tjekker om linket fra KK-Web virker, og om der er noget som kan gøres for at lette adgangen.

Datoer

Mandag den 12. september 2011 GL-møde i KK

Weekenden d. 16.-18. september 2011 Uddannelsesmarked, Ryekol

Weekenden d. 12.-13. november 2011 Korpsrådsmøde

Tirsdag den 15. november 2011 GL-møde i KK

Lørdag den 21. januar 2012 KK-ledelsesdag/døgn

Meddelelse fra Karin Ravnkilde

”Det kan bekræftes at der ikke længere gives tilskud til hytteleje i forbindelse med kurser som Gitte oplyste. Det står i et brev sendt fra fritidsafdelingen d. 6.10.2010. Gennem www.odense.dk kan man via fritidsafdelingen / foreningshåndbogen kringle sig frem til diverse regler.

Mange hilsner, Karin”.

Herefter overgik mødet til at omhandle Uddannelse.

Fra DDS-Uddannelses side blev der holdt et inspirerende og levende oplæg, og de fremmødte spillede ”Uddannelsesspillet” – som var en skøn sammenblanding af Cranium, Tegn & Gæt og Ludo! Efterfølgende var der korte oplæg vedrørende uddannelse til voksne og unge ved Mads Helmer og Morten Weber.

Tak for en hyggelig aften!

Og rigtig god sommer.

Vi håber I får nogle dejlige sommerlejre i jeres grupper, og en solrig sommerferie med jeres familier.

Mange hilsner,

Stinna og Rikke

Divisionsledelsen.