Jobannonce

Kantinehjælpere søges til Sydbyen

Her er tilbuddet til dig, der vil med på Blå Sommer, men ikke kan/vil være hjælper i en gruppe. Vi søger nemlig hjælpere til Sydbyens kantine og café.

Sydbyen er underlejren for de fynske og sønderjyske spejdere, og kantinen skal bespise underlejrens hjælpere. Det drejer sig om ca. 150 personer, der dagligt skal spise i kantinen. Kantinekøkkenet bliver indrettet som et storkøkken med alt, hvad dertil hører. Så det er ikke noget med at stå og røre rundt i gryderne på bålet.

Caféen er i dagtiden åben for alle (spejdere, ledere, hjælpere og forældre) og serverer et hurtigt måltid, kage, kaffe m.m. Om aftenen trylles caféen om til en ledercafé med øl, hygge og underholdning.

Til at drive kantine og cafe skal vi være ca 30 personer. Vi er i øjeblikket ca. 10 - herunder en kantineleder og en cafeboss. Selve arbejdet regner vi med kommer til at foregå i 3 hold:

1 kantinehold til morgenmad og frokost
1 kantinehold til aftensmad
1 caféhold

Er det noget, der har din interesse, eller har du spørgsmål, så kontakt caféboss Laurids Petersen. Enten på telefon 66 14 13 05 eller på mail laurids [at] mail [dot] tele [dot] dk

Blå Sommer finder sted på Stevninghus nær Kliplev i Sønderjylland i perioden 15. Juli – 23. Juli 2009 Flere informationer om Blå Sommer findes på hjemmesiden www.blasommer.dk

Blå Sommer 2009